Brutaali motivaatiopuhe

Tylysti

Kuva: Pixabay

Se mitä ihmiset kutsuvat kutsuvat huviksi tai viihteeksi on oikeasti addiktiota. Internet, some, prosessoitu ruoka, alkoholi, porno kaikki tarjoavat välitöntä tyydytystä, mutta ovat haitallisia pitkällä aikavälillä. Modernin maailman ihmisille välitön tyydytyskään ei ole tarpeeksi. Ihmisten taipumus jahdata mukavuutta ja nautintoa on varmin tie kärsimykseen. Liian monet haluavat ratkaista ongelmansa yhdellä napin painalluksella tai pillerillä. Ihmiset eivät ole valmiita näkemään vaivaa ja kokemaan vastoinkäymisiä.

Vatsamakkarat eivät pysy kurissa ilman asiallista ruokavaliota. Keho rappeutuu ja mieli haperoituu, mikäli laiminlyö liikunnan ja nukkumisen. Kuitenkin mukavuudenhalu saa ihmiset laiminlyömään nämä elämän peruspilarit. Lopulta ihmiset kärsivät merkittävän osan elämästään elintapasairauksien muodossa, koska he välttelevät epämukavuutta ja kärsimyksen hyväksymistä elämään. Geneerinen NPC haluaa päästä helpolla ja valitsee leikkaukset tai lääkkeet elintapamuutoksen sijaan.

“Success isn’t always about ‘Greatness’, it’s about consistency. Consistent, hard work gains success. Greatness will come.” – Dwayne “The Rock” Johnson

Älä välitä siitä mitä toiset ajattelevat. Mikäli haluat saavuttaa jotain merkittävää, sinun on oltava kummajainen. Anna toisten nukkua aamulla, kun sinä hikoilet. Se että muut syövät roskaa ei tarkoita, että sinunkin saastutettava kehoasi. Mikäli joku vetää herneet nokkiinsa toiminnastasi, eivät he ole edes ystävyytesi saatikka aikasi arvoisia. Vaikeiden asioiden saavuttaminen vaatii uhrauksia.

Älä ota epäonnistumista henkilökohtaisesti. Maailmalla ei ole mitään suurta suunnitelmaa sinua vastaan. Kosmos ei päästä ketään helpolla, sitä ei edes kiinnosta kuka olet. Mutta mikäli luovutat, olet varmasti hävinnyt. Ja mikä pahinta, ainoa taho joka tietää epäonnistumisestasi, on se eniten merkitsevä eli sinä itse. Pahin vastustajasi on peilissä. Taistele ollaksesi parempi kuin eilen. Ihmisille tekisi hyvää muistaa, kuinka vaikeata kävelemään oppiminen oli ja kuinka monta kertaa oli kaaduttava.

“You gotta start your journey. It may suck, but eventually you will come out the other side on top.” – David Goggins

“Kultainen keskitie” ja “kohtuus” ovat heikkojen kehittämiä lausahduksia oikeuttamaan heidän addiktionsa tai säännöllisen sortumisen mielihaluihinsa. “Kohtuullinen” herkuttelu tuo mukanaan kohtuullisen riskin ylipainolle, sydänsairauksille, kakkostyypin diabetekselle, syövälle ja muistisairauksille. Kaikki tämä vain muutaman minuutin oraalisen nautinnon takia? Miksi joka viikonloppuna pitäisi herkutella tai juhlia? Voiko viikoittaista herkuttelua pitää edes merkittävänä tapauksena? Jääkö jokainen ahmimasi suklaalevy hyvänä muistona mieleesi?

Ole nöyrä, äläkä etsi oikoteitä. Ole johdonmukainen hyvän ravinnon suhteen. Kuntoile johdonmukaisesti. Vaali oikeita ihmissuhteita. Pyhitä tietty ja riittävä aika yöstä nukkumiselle. Istu vähemmän. Vähennä ruutuaikaasi. Tie terveyteen on yksinkertainen. Kyse on vain siitä haluatko ottaa oman elämän haltuusi vai et!

“Strength does not come from winning. Your struggles develop your strengths. When you go through hardships and decide not to surrender, that is strength.” – Arnold Schwarzenegger

– E