Yliluonnollista etsimässä Vilusella

totuus esiin

Vilusen kartano kätkee historiaa pitkien aikojen taakse. Tarinoita löytyisi varmaankin lukemattomia määriä vuosien saaton tapahtumista, sekä hyvässä että pahassa. Nauhalaisen toimituksen korviin alkoi kuulua tarinoita kartanolla lähiaikoina tapahtuneista selittämättömistä asioista, joita ei ole järjellä pystytty ratkaisemaan. Koska kyse on tutkivasta journalismista, saimme luvan tulla katsastamaan mitä täällä oikein on tekeillä, vai onko mitään.

Asioiden kasvaessa lumipalloefektin lailla, huomasimme yllättäen että saamme tutkimusretkellemme mukaan myös alan ammattilaisia, eli Paranormal Investigations Group -ryhmän Valkeakoskelta.

Paranormal Investigations Group on yliluonnollisiin henkimaailman ilmiöihin perehtynyt ryhmä, jonka ydinperheen muodostavat veljekset Markus ja Mika Nikkilä. Mukana myös meedio Sanna Somppi, sekä valokuvaaja Hanna Viitanen.

Toiminta on virallisesti alkanut 2014 tammikuussa ja tähän mennessä on työkeikkoja kertynyt jo yli 300. Ryhmän saa tilattua haluamaansa kohteeseen, jos epäilee jotain yliluonnollista olevan ilmassa. Näin teimme myös mekin, kartanolla kuulemiemme erikoisten tapausten johdosta.

Tuleva kohteemme.

Tulemme viettämään yön tutkijaryhmän kanssa ja otamme selvää onko Vilusen kartanolla henkimaailman väkeä silloin paikalla. Kartanon yöstä raportoidaan nauhalaisen sivuilla mahdollisesti myös realiajassa videon muodossa ja luonnollisesti istunnosta tarkempi reportaasi tulossa, taatusti jännän yön jälkeen. Pysykää kanavalla ja katsokaa näitä ohjelmia!

Jos ei pupu vielä mennyt pöksyyn, lue viikolla 12 ilmestyvä kooste haamujahdista.

NO KYLLÄ! nauhalainen.fi

 

Teksti ja kuvituskuva: Arto Toikkanen

Artikkelikuva: Pixabay

Lähteet: Paranormal Investigations Group omat sivut.