UG Juhannustunnelmia

UG Juhannuksessa Hiedanrannalla löytyi jälleen viihdettä livemusiikin ja performanssien muodossa. Paikalle kertyi kohtalaiset määrät yleisöä, mutta todennäköisesti koronasta johtuen määrä tuntui pienemmältä kuin edellisinä vuosina. Aikaisin paikalle saapuneet pääsivät myöskin saunomaan KorentoArtin juhannussaunaan. Koko päivän ajan auki oli myös tarinapolku lapsille ja tarinoista pitäville. Juhannusbileet sujuivat melkoisen rauhallisissa tunnelmissa ihmisten kokoontuessa seuraamaan esityksiä sekä performansseja.

Tänä vuonna paikalle saapuivat seuraavat bändit: Ninni Forever Band, Juggling Jugglars, Hiljainen Kansa, Pupurutsa, Kiertolaki, Raw Fox, Monoliitti sekä Surffiveikot.

Performansseista löytyivät seuraavat: Klovniesitys, Runoesitys, Nashwa Belly Dance sekä Tuliesitys.

Nashwa Belly Dance (kuva: Juha K)

 

Tuliesitys (kuva: Juha K)

 

Tuliesitys (kuva: Juha K)

 

Illalla bileiden päättyessä yleisö pääsi myös jatkoille Vastavirta-Klubille, jossa livemusiikkia soittivat The Sailors. Itse tuli myös kyseisillä jatkoilla käytyä.

Olin aikaisemmin suunnitellut lähteväni paikalle aikaisin, mutta kaikenlaisesta venkoilusta ja väsymyksestä johtuen päätin kuitenkin lähteä paikalle noin viiden aikoihin, jonka vuoksi myöhästyin suurimmasta osasta esityksiä. Tarkoituksena oli myös lähteä paikanpäälle kavereiden kanssa, mutta ihmiset olivat valitettavasti jo ehtineet löytämään muuta tekemistä juhannukselle.

Paikalle saapuminen onnistui helposti bussilla ja vapaata tilaa, jolla lepuuttaa takapuoltaan, oli yllinkyllin esityksiä seuratessa. Tarjolla oli myöskin erilaisia vegeruokia tapahtumien omalla grillillä.

Juha K