Sinihomejuusto tomaattipastakastikkeella

Aineet:

2 pientä 1 iso sipuli
1-2 valkosipulin kynttä
1 rkl ruokaöljyä paistamiseen
2 prk tomaatti murskaa
2 prk paseerattua tomaattia
tomaatti pyrettä
1 paketti sinihomejuustoa
2-3 tl kuivattua tai tuoretta persiljaa
2-3 tl oreganoa
2 tl suolaa
1tl mustapippuria rouheena

Valmistus:

Suikaloi tai kuutioi sipulit ja hienonna valkosipuli. Kuullota sipulit teflon kattilassa. Lisää tomaatti murskat ja paseeratut tomaatit. Lisää yrtit. Anna kiehahtaa ja laske lämpöä. Murustele sekaan sinihomejuustopala. (Käytä kokonaista sinihomejuustoa murun sijaan. Sillä on parempi maku ja halvempi hinta). Keitä hiljalleen ja sekoitellen kunnes homejuusto on sulanut kastikkeeseen. Mausta suolalla ja pippurilla. Maista vielä ja lisää hieman suolaa tarvittaessa. Tarjoa spagetin tai muun pastan kera.