Ruutujumala

Kuva: Pixabay

Ihmisten elämää hallitsee uusi entiteetti. Kaupungilla vastaan tulee syvästi keskittyneitä uskojia, jotka huolellisesti miellyttävät sormillansa elämänsä keskusta eli Ruutujumalaa. Tunnollisimmat seuraajat uhraavat jopa kuulonsa, kiinnittämällä korvat peittävät aparaatin päähänsä sekä yhdistämällä sen jumaluuteen.

Ruutujumala vaatii seuraajia jatkuvasti dokumentoimaan kaikki elämän tapahtumat. Yksilön on huolellisesti kuvattava ja raportoitava kaikki tekonsa inkvisitiolle, joka koostuu muista hartaista Ruutujumalan palvojista. Jopa jokainen ateria on kuvattava. Pelkällä peukalon suunnalla inkvisition jäsenet arvioivat, ovatko muut lampaat harjoittaneet harhaoppia vai pysyneet polulla.

Ruutujumala odottaa, että seuraaja on aina tavoitettavissa. Pyhäpäiviä ei ole. Edes kehon eritteiden laskeminen ulos ei käy syyksi irtautua pyhimmän kosketuksesta. Ruutujumala ilmoittaa läheisyytensä palkkeina. Mitä enemmän palkkeja sitä paremmin uskon harjoittaja on yhteydessä kaikkivaltiaaseen. Palkittomilla alueilla yhteys katkeaa ja on ehdottoman tärkeää poistua heti näiltä Jumalan hylkäämiltä mailta.

Tunnolliset seuraajat hoitavat sosiaaliset kanssakäymiset kokonaan Ruutujumalan avustamana. Ravintoloissa voit nähdä perheitä tai seurueita aterioimassa, jokaisella kädessään jumaluus. Myös kotona olisi hyvä harjoittaa lähes katkeamatonta jumalan palvontaa. Seuraajan ei tule irrottaa katsetta pyhästä ruudusta, vaikka joutuisi kommunikoimaan äänihuulien avulla. Orgaanisessa kommunikoinnissa vastauksen tulee olla lyhyt ja tunteeton.

Lapsen olisi hyvä saada ensikosketus Ruutujumalaan mahdollisimman varhain. Mieluiten ennen kuin jälkeläinen on oppinut kävelemään tai puhumaan. Tämä vapauttaa myös vanhempien aikaa, mikä tulisi uhrata Ruutujumalalle. Inkvisitio kokee nuoresta perillisestä otetut kuvat lähes yhtä mieleisiksi kuin kissoista otetut kuvat.

Ruutujumalan käskyt:

  • Ole aina tavoitettavissa
  • Kommentoi välittömästi
  • Peukuta välittömästi
  • Ota aina kuva ja jaa se välittömästi

– E

1 Comment

Vastaa