Mobiili Fysioterapia

Mobiili fyrioterapian avajaiset olivat 3.-4.8. ja toiminta lähti käyntiin seuraavana maanantaina. Ihmiset ovat löytäneet mukavasti tunneille ja fysioterapiaan.

Yritys tarjoaa yksilöfysioterapiaa tuki- ja liikuntaelinten vaivoihin, äitiysfysioterapiaa, lantionpohjan fysioterapiaa, vauvahierontaa ja pilatesryhmätunteja. Ryhmätuntitasoja on kolme erilaista niin että sopiva ryhmä löytyy niin vasta-alkajalle kuin pidempäänkin pilatesta harrastaneelle. Alkeis-/helpporyhmä, keskitasonryhmä ja haastavaryhmä. Lisäksi äideille on omat ryhmänsä niin raskauden ajaksi sekä raskauden jälkeiseen palautumiseen. Fysioterapiasta on apua jos omassa liikkumisessa ja toimintakyvyssä on ongelmia, leikkaustaustat, omaa tapaa liikkua, pitkäkestoinen rasitus, työ- tai harrasterasitus.

Mitä on pilates

Joseph Pilateksen luoma kehonhallintamenetelmä. Tavoitteena syvän tuen löytyminen, pinnallisten lihasten rentoutuminen, kehonhallinta, tietoisuus omasta kropasta eri asennoissa ja liikkeissä. Pilateksen pääpointti on keskustankäyttö, syvät lihakset. Hengitystekniikkana palleahengitys. Pilatesharjoittelu vaatii myös keskittymistä, joten se auttaa arjen kiireistä irrottautumista ja rentoutumista. Liikkeet tehdään tarkasti ja harjoittelun edetessä liikkeisiin tulee virtaavuus, sulavuus ja niin pystyy etenemään liikkeestä toiseen.

Kenelle sopii?

Sopii kaikille kenellä on kiinnostusta kehittää omaa kehonhallintaa ja lisätä omaa kehontuntemusta. Säännöllisellä pilatesharjoittelulla voidaan helpottaa ja ennaltaehkäistä myös selkä-, niska- ja nivelvaivoja.

Mitä on Physiopilates?

Fysioterapeutin ohjaamaa pilatesharjoittelua. PhysioPilates-tunneilla ryhmäkoko on maltillinen, maksimissaan 12 henkilöä. Tällöin ryhmäläisten yksilöllinen huomiointi toteutuu paremmin, kuin isossa ryhmässä.

Mitä välineitä tunneilla on?

Alkeistunneilla hyödynnetään yleensä kehonpainoa ja harjoitellaan tekniikkaa. Vähitellen lisätään välineitä kun tekniikan perusasiat ovat kunnossa. Pienet pilatespallot, renkaat, rullat, kuminauhat ja isot jumppapallot.

 

Jenni Kettunen

Kotoisin Sotkamosta ja asuu nyt Pirkkalassa perheensä kanssa. Valmistui fysioterapeutiksi Turun Ammattikorkeakoulusta vuonna 2009. Päätyö on ollut yksityisissä fysioterapialaitoksissa, tuki- ja liikuntaelinvaivojen parissa. Vuodesta 2016 saakka hän on toiminut yrittäjänä ja nyt, vuonna 2018, pitkäaikainen haave toteutui kun hän sai oman liiketilan Kangasalta.

Lapsen saannin jälkeen hän on halunnut keskittyä äideille suunnattuun palveluun. Kokemusta löytyy äitiysfysioterapiasta ja vauvahieronnasta. Raskaana olemiseen ja raskausajan jälkeiseen toipumiseen on tarjolla yksilöfysioterapian lisäksi myös omat ryhmänsä. Äidit voivat tulla vauvan kanssa tunneille, jos on vaikea löytää hoitoa.

Jenni tekee kotikäyntejä koko Pirkanmaan alueella.

Aukioloajat sovittavissa

http://www.mobiilifysioterapia.fi

-Jemppa

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Vastaa