Huomaa mut liikenteessä!

NÄYTKÖ SINÄ LIIKENTEESSÄ?

Tiistaina 9.10.2018 klo 7.00 käynnistyy liikenneturvallisuutta edistävä Huomaa mut liikenteessä! -tempaus Hämeenkadulla ja sen ympäristössä. Tempauksen tarkoituksena on kiinnittää ihmisten huomio liikenneturvallisuuteen muutosten myllerryksessä olevassa keskustassamme ja herättää keskustelua liikenneturvallisuudesta.

Päivän aikana jaossa 10.000 heijastinta – tule siis hakemaan omasi!

Heijastimien jako ajoittuu aamu- ja iltapäivän ruuhkaan sekä lounasaikaan, jolloin keskustan alueella on eniten liikennettä. Heijastimia jaetaan Hämeenkadulla eri pisteissä kuten Rautatieasemalla, Tuomiokirkonkadulla, Koskipuistossa, Keskustorilla sekä Nyssen busseissa.

Lapsille ja lapsenmielisille osana tempausta Kulttuuritalo Laikun Musiikkisalissa esiintyvät myös TV:stä tutut Maltti ja Valtti! Esiintyminen Kulttuuritalo Laikussa klo 15.30.

Tämän lisäksi Liikenneturva esittää tietoiskuja liikenneturvallisuudesta. Laikunlavan läheisyydessä voi myös ihmetellä poliisi– ja paloautoa klo 16.00 (Hälytysvaraus).

Tapahtuman järjestävät Tammerkosken Nuorkauppakamari ja Tampereen kaupunki yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa.

Nuorkauppakamari on nuorten alle 40-vuotiaiden kansainvälinen johtamis­, kouluttautumis- ja kehittymisjärjestö. Tammerkosken Nuorkauppakamari on toiseksi suurin nuorkauppakamari Suomessa. Jäsenmäärä on noin 160. Tammerkosken jäsenistö työskentelee työelämän eri aloilla, suurin osa vaativissa asiantuntijatehtävissä, keskijohdossa tai yrittäjinä. Jäsenemme ovat aktiivisia aloitteen- ja tuloksentekijöitä, jotka haluavat kehittää työelämävalmiuksia ja –taitojaan.

Tapahtumassa mukana:
Tammerkosken Nuorkauppakamari, Tampereen kaupunki, Nysse, Sitowise, Turva, Liuttu Logistiikka, Kultajousi, Liikenneturva, Ely-keskus, Liikennelabra, Tampere Tunnetuksi, Tredu

Lisätiedot:
Tammerkosken Nuorkauppakamari ry
projektipäällikkö Laura Riihentupa, 050 313 9077, laura.riihentupa@sitowise.fi
puheenjohtaja Juha Herrainsilta, 050 422 6397, pres@jcitammerkoski.fi

Lisätiedot verkossa:
https://www.facebook.com/events/941541062697428
www.jcitammerkoski.fi

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Vastaa