Hännät Heiluu – Dogfest

Kävin Hännät Heiluu – Dogfesteillä 19.5 ja oli kyllä mielenkiintoinen tapahtuma, oli musiikkia ja koirakisoja kuten nakinetsintäkisa sekä liikkuvuusharjoituksia. Lisäksi oli koiran lempikeppi kisa jossa sai tuoda koiransa lempikepin mukaan josta yleisö äänesti sitten suosikkiaan.

Aurinko paistoi ja oli hauskaa!

Päätös lähteä Dogfesteille tuli siitä kun Facebookissa eräs tuttavani oli ilmoitellut menevänsä paikalle PESU:n kojulle ja ajattelin mennä moikkaamaan. Mukaan tarttui kaikenlaista kivaa, pääasiassa koristeita läppärireppuuni.

Valitettavasti en pääsyt lähtemään niin aikaisin kuin olin ajatellut, koska vieraita tuli kylään, mutta kuitenkin tuli siellä vauhdikkaasti vietettyä viimeiset puolitoista tuntia.

Siinä samalla tuli sitten idea tehdä tämä juttu Nauhalaiseen ja teinpä sitten spontaanit haastattelut muutamalle paikalla olleille yhdistysten edustajille joissa he kertoivat toiminnastaan.

Haastateltaviksi päätyivät PESU, Evidensia ja Auttamisesta Arkea, valitettavasti Maukulan haastattelu unohtui täysin, mutta ensikerralla sitten!

”Pesu ry”

”Evidensia”

”Auttamisesta Arkea”

 

Kirjoittanut: Juha K

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Vastaa