Nauhalaisen horoskooppi vuodelle 2022

Vesimies 20.1. – 19.2.

Vesimies kahlaa alkuvuoden syvissä ja sameissa vesissä. Kesän lämpö ja paikalliset raekuurot virkistävät mieltä ja loppuvuosi virtaa kohti kirkkaana kimmeltävää ulappaa.

 

Kalat 20.2. -20.3.

Kalat uivat tulevana vuonna vastavirtaan, mutta toisinaan myös aallonharjalla. Kesällä saattaa sinilevä sumentaa varomattoman näkymät, mutta syksyn tullen vedet puhdistuvat ja virtaus tasaantuu.

 

Oinas 21.3. – 19.4.

Oinaan kannattaa tänä vuonna huoltaa sarviaan, sillä vastassa on muutama harmaa kivi. Kunhan esteet on raivattu tieltä, pääsee oinas loikkimaan ketterästi kuin gaselli. Välillä kannattaa ottaa rauhallisemmin ja tarkistaa suuntimia, niin sarvet säästyvät todellisiin taisteluihin.

 

Härkä 20.4. – 20.5.

Härkä menee päämäärätietoisesti eteenpäin eikä anna maailman lannistaa itseään. Vaikka sataisi lunta tupaan, ei myskihärkä vähästä säikähdä. Muista kuitenkin joustaa tarvittaessa, ettet jää yksin etäilemään.

 

Kaksoset 21.5. – 20.6.

Kaksoset terävöityvät tänä vuonna katsomaan asioita monelta suunnalta. He näkevät kaikessa hyvät ja huonot puolet. Varo kuitenkin ylianalysoimasta tilanteita, tai et pääse etenemään koko vuonna mihinkään suuntaan.

 

Rapu 21.6. – 22.7.

Vuosi 2022 on erittäin otollista aikaa erakkoravuille. Nyt jos koskaan sinulla on todella saumaa löytää todellisia sielunkumppaneita. Valmiiksi sosiaalisille yksilöille aika voi olla haastava, joten kannattaa opetella myös omaan kuoreen vetäytymistä.

 

Leijona 23.7. – 22.8.

Leijonan alkuvuosi menee rauhallisesti loikoillen. Pakkasten aikana savannieläimen kannattaakin pysytellä mukavasti kodin lämmössä. Keväällä leijonan on kuitenkin karaistuttava, sillä kesällä täytyy aktivoitua, olipa Suomen kesä kuinka lämmin, mutta vähäluminen tahansa.

 

Neitsyt 23.8. – 22.9.

Tänä vuonna neitsyen kannattaa laittaa kieli muualle kuin keskelle suuta ja ottaa järjettömiä riskejä. Rohkeus palkitaan yllättävillä tavoilla ja vuodesta tulee ennennäkemättömän jännittävä.

 

Vaaka 23.9. – 23.10

Vaakakupit etsivät tasapainoaan kesään asti ja elämän myrskyt tarttuvat niihin ahnaasti. Punnitse elämäsi elementtejä huolella ja heitä ylimääräiset surutta yli laidan.

 

Skorpioni 24.10. – 22.11.

Skorpioni vetäytyy suojaan maailman tuulilta ja hänen saalistusintonsa kohdistuu tänä vuonna enemmän henkiseen pääomaan. Muista kuitenkin lähteä kolostasi tuulettumaan ja katsoa myös elämäsi panoraamakuvaa.

 

Jousimies 23.11. – 21.12

Tänäkin vuonna jousimies on valmiina taisteluun, mutta joutuu pettymään niiden vähyyden edessä. Taistelun sijaan hänen tulisi pysähtyä nauttimaan tyvenestä myrskyjen edellä ja katsoa arjen ihanuutta silmästä silmään.

 

Kauris 22.12. – 19.1.

Kauriin vuosi on yhtä raastavaa ravia paikasta toiseen. Kun joku yrittää sinua toukokuun aikana suitsia, nouset takajaloillesi ja pakenet paikalta onnellisena omaan suuntaasi.

 

Nauhalainen 1.1. – 31.12

Toiminta jatkuu eloisana ja virkeänä. Edessä on pysyvyyden lisäksi myös muutoksia ja toisinaan suunnitelmat vaihtuvat lennossa. Kaikesta huolimatta myrskyissäkin odottaa tasainen varmuus ja lehteä julkaistaan edelleen.

Tekstit: Karo Hult ja Jenni Nurminen
Kuvat: P. Krawinski