Halloweenin horrorskooppi

juhlapyhien reality-tv

KAURIS 22.1.-19.1.

Halloweenin jälkeisenä aamuna on syytä pitää silmällä, mihin astuu. Joku onneton juhlija on saattanut päästää jäähdytysnesteet pitkin maita ja mantuja rankan illan jäljiltä. Joten, be careful out there! Muuten menee putkeen.

VESIMIES 20.1.-19.2.

Jos zombielauma yrittää päästä juhlahulinoihin väkisin, tarjoa lämmintä kättä ja toivota ystävällisesti helwettiin. Muuten voi seurauksena olla ns. kusiset oltavat!

KALAT 20.2.-20.3.

Kyllä routa porsaan kotiin ajaa, mikäli enää sattuu sellainen olemaan kaikenkattavan sikailun jälkeen. Mutta tulevaisuus tulee olemaan vielä synkempi. Vaan eipä hätää, lopussa kiitos seisoo – jos silloinkaan.

OINAS 21.3.-19.4.

Vanhemmat oinaat huomio! Jos naapurin blackmetallisti pyytää testaamaan pakanajuhlan kunniaksi hankittua uutta verenkeitintä, harkitse kahdesti ja varmista selusta.

HÄRKÄ 20.4.-20.5.

Ovikello saattaa soida juhlapäivänä, ja pahin kaikista on totta. KYLLÄ, se pelottava zombie on oven takana. Anoppi on siis tulossa kylään, joten horroria on luvassa enemmän kuin tarpeeksi.

KAKSONEN 21.5.-20.6.

Nyt jos koskaan on hyvä päivä vähän irrotella, joten ei muuta kun Beroccat huiviin ja baanalle. Jos tätä uskoo, aamu on sataprosenttista horroria ja itse reality-tv:n päätähti sammuu ikuisiksi ajoiksi.

RAPU 21.6.-22.7.

Jos Halloween sattuu vierähtämään pitkäksi, katso peiliin sekä kalsareihin. Ystävät, lompakko tai sisuskalut eivät kestä loputtomiin.

LEIJONA 23.7.-22.8.

Jos satut juhlahumussa olemaan hautausmaan lähistöllä, ÄLÄ mene pelipaikalle väkimäärästä huolimatta. Kyseessä ei välttämättä ole bileet vaan HAUTAJAISET.

NEITSYT 23.8.-22.9.

Perheellisillä Halloween sujuu oikein mukavasti puolison kanssa riidellessä ja oksennellessa lasten lausuessa noin tuhatta kertaa ”karkki vai kepponen”. Laske 5 000:een, niin voit säästyä turhalta linnareissulta.

VAAKA 23.9.-23.10.

Vaa’an tasapainoisesta luonteesta huolimatta kannattaa olla tarkkana. Hoiperteleva zombie voi aiheuttaa ylimääräistä sydänmentykystä, sekä PUTKAREISSUN – only for you! ”Hasta la vista”, sanoi itävaltalais-yhdysvaltalainen hormoninsyöjä ja Hollywood-tähtönen Arttukin aikoinaan.

SKORPIONI 24.10.-22.11.

Pakanallisiin bakkanaaleihin osallistuville vakava varoitus: pedofiiliuskonlahkolaisilla saattaa olla kokoontumisajot lähestyvän pakanajuhlan vuoksi. Syntisten ja pakanallisten olisi siis syytä pysytellä visusti kotosalla lasten kanssa, jos sellaisia on sattunut ilmaantumaan.

JOUSIMIES 23.11.-21.12.

Ilkeät noidat ovat hyvin aktiivisia näinä päivinä. Aamulla oudosta paikasta herätessäsi oven avaavan naispuolisen henkilön kohtaaminen ei tarkoita, että olisi käynyt flaksi. OLET PUTKASSA, SIKA! Jos olet nainen, koita kestää, elämä on laiffii!

Kristallipalloa tulkitsi: Arto Toikkanen

Kuva: Pixabay